Хайде да играем на игра.
Казва се Доверие - лесно е.
Играе се от двама застанали
с тела един срещу друг.
В играта няма правила,
а целта е проста - да останете.
Заедно. Въпреки всичко.
Останалото наричаме живот.
А правилата там са хаотични.
Често някой от играчите отказва.
Не иска повече да продължи.
Но в това е и красотата на играта.
Тя се печели или губи.
От двамата. Едновременно.
© Калин Стайков Todos los derechos reservados