9 дек. 2012 г., 12:02

Игра на сенки 

  Поэзия » Любовная
740 1 0

Сякаш

набързо скицирана и безплътна

от хиляда години обикалям 

градината на твоите мисли.

Харесвах аромата ù на неузряло

и необратимо бъдеще.

Но виж ме по-добре,

аз съм груба селянка от картинa на Майстора,

която ти поднася

кошница с ябълки.


 


© Малката Мис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??