9.12.2012 г., 12:02 ч.

Игра на сенки 

  Поезия » Любовна
738 1 0

Сякаш

набързо скицирана и безплътна

от хиляда години обикалям 

градината на твоите мисли.

Харесвах аромата ù на неузряло

и необратимо бъдеще.

Но виж ме по-добре,

аз съм груба селянка от картинa на Майстора,

която ти поднася

кошница с ябълки.


 


© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??