9 мая 2007 г., 17:38

Их, ама чувства... 

  Поэзия
597 0 2
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да ме мразиш.
 Не ти се вричам,
 просто спомена за теб ще пазя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 макар да не си ти моя.
 Но нежно аз ще те наричам -
 и в радост, и в неволя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да не знаеш.
 Не ще ти липсвам,
 няма и да го пожелая.
 
 09.05.2007  17:31

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??