9 may 2007, 17:38

Их, ама чувства... 

  Poesía
596 0 2
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да ме мразиш.
 Не ти се вричам,
 просто спомена за теб ще пазя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 макар да не си ти моя.
 Но нежно аз ще те наричам -
 и в радост, и в неволя.
 
 Аз винаги ще те обичам,
 дори ти да не знаеш.
 Не ще ти липсвам,
 няма и да го пожелая.
 
 09.05.2007  17:31

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??