13 июн. 2011 г., 17:30

Икар 

  Поэзия
1023 0 19

Ще се науча да летя.

Ще се науча!

Дори с пречупени криле -

ще се науча ...

и никой няма да ме спре.

Ще бъде мое

безкрайно синьото небе,

а моят полет

ще учи други да летят

и да се борят.

© Яким Дянков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??