13 jun 2011, 17:30

Икар 

  Poesía
1022 0 19

Ще се науча да летя.

Ще се науча!

Дори с пречупени криле -

ще се науча ...

и никой няма да ме спре.

Ще бъде мое

безкрайно синьото небе,

а моят полет

ще учи други да летят

и да се борят.

© Яким Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??