9 янв. 2006 г., 12:08

илюзии 

  Поэзия
869 0 1
Мълчи, мълчи несретнице!
Защо се наричаш тъй гордо съдба?
Какво направи с мене проклетнице?
Как живота ми пръсна така?

Не иска при мене да идваш, недей!
Това е моята кочина, моят позор,
това е моята радост и ключ към живота,
това е моята болка и моят затвор.

Това е моето аз с високи стени,
не влиза никой с нечисто сърце!
Не ще го превърнеш ти в руини,
защото ще срутя пред теб самото небе.

© Мариа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??