21 июн. 2010 г., 14:56

* * * Имам още път 

  Поэзия
688 0 4

Изгубих се, докато тичах след теб,

пропуснах и малкото оставени знаци.

Къде съм тръгнала с този мой късмет?

Теб да гоня, а после да плача.

 

Колко лесно заместих моята увереност

в сляпа зависимост от безумни желания.

Аз, дето над всичко се смеех,

този трафик на чувства да спра не успях.

 

Преминават безумно - все едно съм кръстовище,

а регулировчик не друг е, а ти,

не послушах уроците и не спазих закона,

намерих емоции и жадувах мечти.

 

Изгасих светофарите, не примигват в червено

и мога да стигна до отсрещния край,

няма вече забрани, в мен свети зелено,

откривам сезона на душевния рай.

 

Ще си взема обратно всяка малка илюзия

имам още път неизвървян.

Без да тичам и без прелюдия,

някой ден ще се върна...

усмихната, знай.

© Ади Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??