Гледам как те слагат в хладната земя,
застинал в съня на вечността.
Още чувам смеха ти в часовете на нощта
и спомени смътни изплуват сега.
Чаках да се събудя от този кошмар,
чаках да дойдеш при мене засмян.
Слънцето показа своите лъчи
и със болка осъзнах, не ще се върнеш ти…
© В.К Все права защищены