22.11.2010 г., 15:13 ч.

In memoriam 

  Поезия
654 0 1

Гледам как те слагат в хладната земя,

застинал в съня на вечността.

 

Още чувам смеха ти в часовете на нощта

и спомени смътни изплуват сега.

 

Чаках да се събудя от този кошмар,

чаках да дойдеш при мене засмян.

 

Слънцето показа своите лъчи

и със болка осъзнах, не ще се върнеш ти…

© В.К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??