12 дек. 2015 г., 13:52  

Интимно време 

  Поэзия » Любовная
340 2 2

Слънцето скри се зад плътна завеса

и се гърчат дървета под тежката преса

на въздишка дълбока, на яростен гръм.

Плаче небето. Страшно е вън.

 

Прегърни ме! Нека бъдем сами.

За контраст с времето мен запали,

с целувки, с жадни ръце.

Искай ме, с туптящо, с алчно сърце.

 

Да съм слаба. Нека те следвам.

С искрящи очи теб да изследвам.

Прегърни ме!

Да полетя! Умът ми да вземе

това мокро, интимно време.

 

Е.И.

 

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??