27 янв. 2013 г., 11:35

Ироничен смях 

  Поэзия
962 0 2

Стихотворението писах за един приятел, 

който беше хлътнал по една девойка... 

 

 

                      Ироничен смях

 

Чувствам се странно, някак различен.
Първо ухилен, замаян, а после учуден.
Втренчен в огледало със смях ироничен:
"Дали съм обсебен или просто съм влюбен"?!

Сам съм в стаята и пак за теб мисля:
"Колко чудесна и красива е тя.."
Харесвам те, мила и не спирам да мисля,
че искам до теб да съм не само в съня..

Но ти си прекрасна, недостижима, желана
красива, божествена, сладка мечта.
Това, че те има ми помага сутрин да стана,
аз готов съм за теб да преборя света!

© Александрина Крушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??