26 нояб. 2013 г., 13:21  

Исках ... 

  Поэзия » Любовная
645 0 10

 

           

           Исках нещо важно да кажа

          с химикал върху белия лист,

          но дали го вече забравих

          или се прекърши порива чист?

 

          Това, което сърцето би казало

          ръката сама няма да може,

          но то сега е наказано,

          че изповядва любов невъзможна.

 

          Мълчаливо сега ще трепти,

          дори ако трябва ще стене,

          но вътре - не през моите очи,

          орисано е да умира във мене!

 

 

  

 

         

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??