Исках нещо важно да кажа
с химикал върху белия лист,
но дали го вече забравих
или се прекърши порива чист?
Това, което сърцето би казало
ръката сама няма да може,
но то сега е наказано,
че изповядва любов невъзможна.
Мълчаливо сега ще трепти,
дори ако трябва ще стене,
но вътре - не през моите очи,
орисано е да умира във мене!
© Валентин Василев Todos los derechos reservados