12 окт. 2011 г., 23:29

Исках само... 

  Поэзия » Любовная
839 0 8

Исках само да бъда обичана.

И да бъда разбрана.

Не исках нищо излишно.

И нищо повече от мъжко рамо.

Исках топли, искрени чувства

и любов - безлъжовна.

Да обичаш било изкуство

и уж майстори - много!

А аз не исках звезди да ми свалят.

Любов... любов исках само!

Но е трудно при студените длани

да намериш топлото рамо...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??