12.10.2011 г., 23:29 ч.

Исках само... 

  Поезия » Любовна
838 0 8

Исках само да бъда обичана.

И да бъда разбрана.

Не исках нищо излишно.

И нищо повече от мъжко рамо.

Исках топли, искрени чувства

и любов - безлъжовна.

Да обичаш било изкуство

и уж майстори - много!

А аз не исках звезди да ми свалят.

Любов... любов исках само!

Но е трудно при студените длани

да намериш топлото рамо...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??