26 нояб. 2011 г., 00:02

Искай ме 

  Поэзия » Любовная
623 0 1

Не мога да мисля за друг,

искам само твоите ръце.

Искам те, дори да бъдеш груб,

не трябва, а към тебе ме влече.

 

Докосвай тялото ми жадно,

обичам, когато ме желаеш...

Не искам сърцето ти хладно,

а това, което ти най-добре умееш.

 

Искай ме, целувай ме...

и силно ме прегръщай...

Най-красивата нощ ме подари,

а на сутринта тихо си тръгни.

 

Когато дойде пак нощта,

отново жаден при мен ела...

Ще ти дам всичко, което желаеш,

най-добре знам от какво се нуждаеш.

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??