Не мога да мисля за друг,
искам само твоите ръце.
Искам те, дори да бъдеш груб,
не трябва, а към тебе ме влече.
Докосвай тялото ми жадно,
обичам, когато ме желаеш...
Не искам сърцето ти хладно,
а това, което ти най-добре умееш.
Искай ме, целувай ме...
и силно ме прегръщай...
Най-красивата нощ ме подари,
а на сутринта тихо си тръгни.
Когато дойде пак нощта,
отново жаден при мен ела...
Ще ти дам всичко, което желаеш,
най-добре знам от какво се нуждаеш.