7 мар. 2012 г., 16:34

Искам 

  Поэзия » Любовная
529 0 0

Искам

 

Искам любовта с блясъка на диамант

сърцето ми да огрява,

много истинска обич Бог да ми дава,

аз мога на теб да се отдам,

частица от себе си да ти предам,

вярвай в силата на чувствата,

вярвай и не се предавай,

красотата на споделянето

като добър занаят овладей,

пред хубостта ми онемей!

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??