7.03.2012 г., 16:34 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
559 0 0

Искам

 

Искам любовта с блясъка на диамант

сърцето ми да огрява,

много истинска обич Бог да ми дава,

аз мога на теб да се отдам,

частица от себе си да ти предам,

вярвай в силата на чувствата,

вярвай и не се предавай,

красотата на споделянето

като добър занаят овладей,

пред хубостта ми онемей!

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??