23 июл. 2015 г., 23:01

Искам 

  Поэзия » Любовная
648 0 0

Как искам с теб

да се качим горе,

да ядем амброзия,

да те прегърна и да не

те пусна. Никога.

Как искам да ме

обичаш;

силно, жадно и като за

последно.

Как искам да живея

в 

очите ти и

да бъда музата

за щастие.

Как искам романът

любовен да е за нас

и да не трябва

героят главен

да умира от искане.

 

Как искам да

заспиш до мен,

да те чувам как

дишаш

и, с твоя дъх,

да носиш

живота.

 

 Обичам да те 

искам,

 

но...

 

как искам да ме 

искаш.

 

А искаш ли 

ме?

© Веселин Джуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??