Как искам с теб
да се качим горе,
да ядем амброзия,
да те прегърна и да не
те пусна. Никога.
Как искам да ме
обичаш;
силно, жадно и като за
последно.
Как искам да живея
в
очите ти и
да бъда музата
за щастие.
Как искам романът
любовен да е за нас
и да не трябва
героят главен
да умира от искане.
Как искам да
заспиш до мен,
да те чувам как
дишаш
и, с твоя дъх,
да носиш
живота.
Обичам да те
искам,
но...
как искам да ме
искаш.
А искаш ли
ме?
© Веселин Джуров Todos los derechos reservados