Искам черно небе
с облаци черни покрито,
нека гръм да зареве
зловещо и сърдито!
Нека вали
дъжд черен,пороен
и да развали
кефа ви спокоен!
На вас политиците,
подлеците,
които сте на власт сега,
от прани пари
гъмжите,
а за други бедността
е съдба.
Нека вали,
но по-добре градушка
по вашите глави,
полудели за власт
и с душа хайдушка,
мощният гръм да мъсти
за всички осъдени души,
ограбени души,
изстрадали души!
Нека вали,
нека гърми,
и гръм да порази
вашите скъпи коли
и палатите също,
нека ги опожари
и изпепели,
бурята всемогъща
разум да ви втълпи!
© Богдана Маринова Все права защищены