13 ago 2011, 11:54

Искам буря 

  Poesía
450 0 3

Искам черно небе

с облаци черни покрито,

нека гръм да зареве

зловещо и сърдито!

Нека вали

дъжд черен,пороен

и да развали

кефа ви спокоен!

На вас политиците,

              подлеците,

които сте на власт сега,

от прани пари

               гъмжите,

а за други бедността

                   е съдба.

Нека вали,

но по-добре градушка

по вашите глави,

полудели за власт

и с душа  хайдушка,

мощният гръм да мъсти

за всички осъдени души,

                  ограбени души,

               изстрадали души!

Нека вали,

нека гърми,

и гръм да порази

вашите скъпи коли

и палатите също,

нека ги опожари

  и изпепели,

бурята всемогъща

разум да ви втълпи!

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??