Искам да бъда щастлив
Искам да бъда щастлив!
Искам да грее усмивка
на лицето ми, жива!
Ей, така! Без причина!
Писна ми в други да търся лъжовна утеха
и имитация на моето щастие!
Сам ще прокарам пътека
до сърцето си и себе си ще открия.
Ще се науча огън да паля
и как себе си да обичам.
Искам да бъда щастлив!
Ей така… Без причина.
© Иван Бърдаров Все права защищены