5.08.2015 г., 18:55 ч.

Искам да бъда щастлив 

  Поезия
386 0 0

Искам да бъда щастлив


Искам да бъда щастлив!
Искам да грее усмивка
на лицето ми, жива!
Ей, така! Без причина!


Писна ми в други да търся лъжовна утеха
и имитация на моето щастие!
Сам ще прокарам пътека
до сърцето си и себе си ще открия.


Ще се науча огън да паля
и как себе си да обичам.
Искам да бъда щастлив!
Ей така… Без причина.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??