Стига с тая мафия в държавата!
Искаме политиците не само на думи
да гарантират ред,
но и на дело, като Крума,
да са твърди като лед!
Били сме за пример тогава,
а сега - кат няма държава,
по улиците убиват се хора,
а никой не е във затвора*.
*Сиреч убийците са на свобода, но на никой не му пука за това.
© Георги Все права защищены