12 нояб. 2017 г., 13:15

Истинско чудо! 

  Поэзия » Любовная
445 0 0

Днес ме нещо озари,
любовта е връзка между две души!
Няма граници, няма правила,
просто изборът на две сърца.

 

Идва без да пита, 
идва и започва да те рита,
правиш се, че не усещаш,
но по нея се повеждаш.

 

Хипноза, заклинание, не знам,
но за нея всичко аз ще дам,
ще протегна своите ръце, 
за да хвана твоите две.

 

Ще те прегърна,
и назад няма да се обърна,
аз и ти във вечността, 
обещавам, ще прескочим пропастта.

 

Ще бъде голямо изпитание,
но ще си дадем обещание,
че колкото и да се мразим,
магията от всичко повече ще пазим!

 

В мен има толкова много любов!
Тя ще те пази от живота суров.
Няма да спрем, няма да се предадем,
защото от нас няма по-добър тандем!

 

Обичам само тебе, 
защото си лигав като бебе,
но пък силен като лъв,
и на този свят за мен си пръв! 

 

Всичко ще бъде наред! 
И ще вървим само напред! 
Ще се обичаме лудо, 
защото тази любов е истинско чудо! 
 
Теб обичам
и в теб се вричам,
сега и до края,
от теб, нищо повече няма да желая! 

© Ева Георгиева Все права защищены

Любовта е връзка между две души!
Няма граници, няма правила,
просто изборът на две сърца.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??