Кога последно се обичах?
Минаха ли вече дни?
Кога стопих се
и изчезнах...
без тяло,
без ръце
и без следи...
Кога последно си помислих,
че винаги ще бъда ТЯ...
илюзия,
лъжа...
ЖЕНА!
Кога?
Превърнах се
във спомен...
за самата мен...
© Тя Все права защищены
Кога?- това - Кога? - ми е излишно
Превърнах се във спомен за самата мен...- това можеш да го кажеш по кратко и ... насечено ... сбито
иначе ... от теб зависи ... животът ни е приливи и отливи ...
и да не повярваш ние имаме власт над... луната