Отново бягаме
един от друг
и от себе си,
и от всичко това,
но ето пак -
малък се оказа света,
малък се оказа града,
малка се оказа нашата улица,
фатален се оказа
първият завой,
отново бягаме от нещо
и стигнахме
един до друг
и до истината,
която криехме
от себе си.
© Мария Все права защищены