13.06.2012 г., 0:16 ч.

Измъкване 

  Поезия » Друга
401 0 1

Отново бягаме

един от друг

и от себе си,

и от всичко това,

но ето пак -

малък се оказа света,

малък се оказа града,

малка се оказа нашата улица,

фатален се оказа

първият завой,

отново бягаме от нещо

и стигнахме 

един до друг

и до истината,

която криехме 

от себе си.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря!!!Така е, има неща , от които просто не може да се избяга
Предложения
: ??:??