3 июл. 2011 г., 18:57

Изпит 

  Поэзия » Философская
527 0 2

Изпит

 

Изпитът е препятствие,
с което ще се справя,

представянето си без съмнение ще оставя,

той не е само умствено изпитание, но и духовно -

доколко ще се отдадеш на желанието за знание!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??