3.07.2011 г., 18:57 ч.

Изпит 

  Поезия » Философска
516 0 2

Изпит

 

Изпитът е препятствие,
с което ще се справя,

представянето си без съмнение ще оставя,

той не е само умствено изпитание, но и духовно -

доколко ще се отдадеш на желанието за знание!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??