"Все виновна ми е червената баба*.
България сравних с крастава жаба,
натикана в тенджера с вода вряща...
Няма край глупостта ми кипяща.
Кога ще спре да бъде банкянският дон
като в стъкларски магазин слон?"
*Има се предвид БСП - червената столетница.
www.mediapool.bg/boiko-borisov-pak-doide-selyancheto-ot-bankya-da-iztegli-karutsata-news230874.html
© Георги Все права защищены