24.02.2015 г., 7:47 ч.  

Изповед бойкова 

  Поезия » Хумористична
327 0 0

"Все виновна ми е червената баба*.

България сравних с крастава жаба,

натикана в тенджера с вода вряща...

Няма край глупостта ми кипяща.

Кога ще спре да бъде банкянският дон

като в стъкларски магазин слон?"

 

*Има се предвид БСП - червената столетница.

 

 

www.mediapool.bg/boiko-borisov-pak-doide-selyancheto-ot-bankya-da-iztegli-karutsata-news230874.html

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??