15 июл. 2007 г., 20:59

Изповедтта ми... (Цялата истина) 

  Поэзия
662 0 4
Вече няма смисъл да казвам,
че всичко е наред,
защото ти знаеше, че не е.
Оплетен в лъжи, имам
нужда да се изповядам,
да разкрия всичките си грехове.
Това ще бъде моята изповед...
Така безмилостна и без лъжи...
Моята истина е толкова жестока,
такава я направи ти.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??