15 jul 2007, 20:59

Изповедтта ми... (Цялата истина) 

  Poesía
661 0 4
Вече няма смисъл да казвам,
че всичко е наред,
защото ти знаеше, че не е.
Оплетен в лъжи, имам
нужда да се изповядам,
да разкрия всичките си грехове.
Това ще бъде моята изповед...
Така безмилостна и без лъжи...
Моята истина е толкова жестока,
такава я направи ти.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??