13 сент. 2023 г., 08:21

Изтъках от цветовете 

  Поэзия » Любовная
135 1 2

       

   Изтъках от цветовете

 

Изтъках от цветовете дреха.

По-красива няма на света!

Исках да се облечеш със нея,

да докосне твоята душа.

 

И шевиците ѝ бяха чудо!

Избродирах ги за теб сама.

И лъчите светли вплетох лудо,

те сияят с много красота.

 

Щом поисках да ти я изпратя,

тя във цветен прах се претвори.

Всички цветове се разлетяха

и останах без мечти.

 

Затова вземи от мене рими,

друго нямам да ти дам.

Те са толкова красиви,

ще ги пазиш във сърцето, знам!

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??