23 апр. 2010 г., 23:57

Извод 

  Поэзия » Любовная
517 0 1

Извод

 

Живей днес, защото искаш,

усмихвай се, така ще приемеш

по лесно трудностите в  живота.

 

Целувай и обичай без притеснение,

това е любовното откровение.

 

Верността кратък път е за любовта,

мразù, който го заслужава,

на всекиго ти прощавай,

но не се унижавай.

 

Не падай на колене, не плачи

пред кого да е, защото един e

този, който ще те разбере.

 

 

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво, Нели. Но според мен не трябва да мразиш никого. Всеки от нас понякога без да иска наранява тези които обича.
Предложения
: ??:??