Извод
Живей днес, защото искаш,
усмихвай се, така ще приемеш
по лесно трудностите в живота.
Целувай и обичай без притеснение,
това е любовното откровение.
Верността кратък път е за любовта,
мразù, който го заслужава,
на всекиго ти прощавай,
но не се унижавай.
Не падай на колене, не плачи
пред кого да е, защото един e
този, който ще те разбере.
© Нели Георгиева Всички права запазени