7 авг. 2017 г., 09:32

Изящната словесност 

  Поэзия » Другая
423 1 0

„много яко“ от
изящната словесност
вече е и част

 

от изящната
словесност „много яко“
вече е и част

 

вече е и от
изящната словесност
„много яко“ част

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??