7 ago 2017, 9:32

Изящната словесност 

  Poesía » Otra
424 1 0

„много яко“ от
изящната словесност
вече е и част

 

от изящната
словесност „много яко“
вече е и част

 

вече е и от
изящната словесност
„много яко“ част

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??