8 нояб. 2009 г., 13:48

Жартиерите на моята любима 

  Поэзия » Юмористическая
483 0 6

 

 

        Жартиерите на моята любима
        са мярката за всяка нова рима,
        щом се покажат изпод полата,
        ръце протягам към бедрата...

        Наслада неземна за поета
        и радост са за всички в Нета.
        Красота, финес, очарование
        и страст е тяхното послание.

        Всички Музи и кандидатки
        с жартиери до една са сладки
        и радват окото на поета
        да твори безброй куплети.


        2009-08-02

 

 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??