Жартиерите на моята любима
са мярката за всяка нова рима,
щом се покажат изпод полата,
ръце протягам към бедрата...
Наслада неземна за поета
и радост са за всички в Нета.
Красота, финес, очарование
и страст е тяхното послание.
Всички Музи и кандидатки
с жартиери до една са сладки
и радват окото на поета
да твори безброй куплети.
2009-08-02
© Аластор Todos los derechos reservados