21 мар. 2017 г., 18:02

Желание 

  Поэзия » Любовная
754 1 2

Не искам да си тъжна мила!

Защото, ако е така, виновен съм и аз!

Не искам да си недоволна мила!

Защото, за това упреквам се и време е в този час

отново да ти кажа, че обичам те,

че имам нуждата от теб!

И ако често казвам го повярвай ми,

то е защото ти си част от мен!

 

                Стефан Цеков

© Стефан Цеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??