Не искам да си тъжна мила!
Защото, ако е така, виновен съм и аз!
Не искам да си недоволна мила!
Защото, за това упреквам се и време е в този час
отново да ти кажа, че обичам те,
че имам нуждата от теб!
И ако често казвам го повярвай ми,
то е защото ти си част от мен!
Стефан Цеков
© Стефан Цеков Todos los derechos reservados