Докато се взирам
в прашинките безвремие,
настръхвам.
Но вече не сънувам.
Може би не липсвам,
защото
няма окончателност.
Редя студени спомени
в душата си.
Терапевтично.
Вярвам,
че ще съумея
да излекувам
тази недостатъчност.
© Геновева Христова Все права защищены
младостта, освен физика, е относително понятие...