22 сент. 2012 г., 13:28

Живей активно! 

  Поэзия » Другая
554 0 0

 

Живей активно, спортувай

и куп болести ще избегнеш.

Повече никога не се срамувай,

в огледалото щом се погледнеш!

 

Прави го с желание, със воля,

душата си влагай в това.

Вслушвай се в успелите хора

и ще постигнеш големи неща!

 

Защото спортът е здраве,

от човека той прави машина.

Колкото по-силни ставаме,

толкова повече радост ще има!

 

Защото спортът изгражда

туй, което се най-трудно гради.

Човек в Аполон се преражда

с цената на пот, кръв и сълзи!

 

Живей активно, спортувай,

за лошите неща бъди заслепен.

Мечтай прогресивно, бленувай,

ще станеш велик някой ден!

 

© Владимир Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??