Обичаен е със всички
плюсове и минуси.
И еднакъв, и различен -
с вкус тръпчив на истини,
с мъничко тъга и радост,
с плач и смях гарнирани,
смес е от горчива сладост,
всеки миг изпивана.
Щедър е, но и себичен,
равен, но и с трусове...
Необикновен - със всички
минуси и плюсове.
© Вилдан Сефер Все права защищены